Διεύθυνση σχολών

 

Διευθυντής: πρωτοπρ. Κωνσταντίνος Τερκεσίδης

Είναι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου. Γεννήθηκε το 1972 στη Νίκαια από γονείς ποντιακής καταγωγής. Αποφοίτησε το 1997 από τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας. Χειροτονήθηκε διάκονος και ιερέας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλέξιο τον Φεβρουάριο του 2004 και τοποθετήθηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Αντωνίου Κερατσινίου. Από τον Νοέμβριο του ιδίου έτους προάχθηκε σε διοικητικό προϊστάμενο του ιδίου Ναού. Από το 2008-2012 διετέλεσε ωρομίσθιος καθηγητής στο τμήμα Εκκλησιαστικής και Πολιτιστικής Κατάρτισης του Ι.Ε.Κ Αιγάλεω. Τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Σεβασμιώτατος του ενεπιστεύθει τη διεύθυνση των σχολών μαθητείας της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας.

 

Γραμματεία: κα. Ευαγγελία Λάππα

Η κ. Ευαγγελία Λάππα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Είναι απόφοιτος του Ζαννείου Λυκείου Πειραιά και της Φιλοσοφικής Σχολής (Τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει εργασθεί ως καθηγήτρια σε διάφορα φροντιστήρια, στο Νυχτερινό Γυμνάσιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και στο 3ο Λύκειο Νικαίας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων.
Συνεισέφερε στο νεανικό έργο των Ιερών Μητροπόλεων Ιωαννίνων και Νικαίας. Προσέφερε εθελοντικά εργασία στη Στέγη Παιδιού του Δήμου Κορυδαλλού.
Ομιλεί την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα. Είναι σύζυγος κληρικού και μητέρα τριών παιδιών.

 


© 2021 Σχολές Μαθητείας Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd